Uncategorized

Kuidas tutvustada sekslelusid oma suhtesse

Sekslelud võivad rikastada teie seksuaalelu ja tuua suhtesse uut põnevust. Kuid nende tutvustamine võib tunduda hirmutav, eriti kui teie partner pole varem sekslelusid kasutanud. Siin on mõned näpunäited, kuidas sekslelusid sujuvalt ja mugavalt oma suhtesse tuua.

1. Alustage vestlust

Esimene samm on avatud ja aus vestlus oma partneriga. Rääkige oma soovidest ja uudishimust, miks te soovite sekslelusid proovida. Oluline on olla lugupidav ja kuulata ka oma partneri arvamust ja tundeid.

2. Valige õige aeg ja koht

Valige rahulik ja mugav aeg ja koht, kus saate oma partneriga privaatselt rääkida. See võib olla lõõgastav õhtu kodus või romantiline õhtusöök. Oluline on, et mõlemad tunneksid end vestluse ajal lõdvestunult ja avatud.

3. Uurige koos

Kui teie partner on huvitatud, uurige koos erinevaid sekslelusid. Sirvige veebipoode, lugege arvustusi ja arutage, millised lelud teid mõlemaid köidavad. See võib olla lõbus ja hariv kogemus, mis aitab teil mõlemal leida midagi põnevat.

4. Alustage lihtsast

Kui teie partner on uus sekslelude maailmas, alustage lihtsa ja kasutajasõbraliku leluga. Väikesed vibraatorid, kliitoristimulaatorid või massaažiküünlad on suurepärased esimesed valikud, mis ei tundu liiga hirmutavad.

5. Ole kannatlik ja mõistev

Mõned inimesed võivad vajada rohkem aega, et harjuda mõttega kasutada sekslelusid. Ole kannatlik ja mõistev oma partneri tunnete suhtes. Ärge survestage neid ja laske neil liikuda omas tempos.

6. Lugege juhiseid ja vaadake üle

Enne uue lelu kasutamist lugege läbi kasutusjuhend ja vaadake üle, kuidas seda ohutult kasutada. Arutage oma partneriga, kuidas te soovite lelu kasutada ja millised on teie mõlemad ootused.

7. Kasutage lelusi koos

Sekslelud võivad olla suurepärane vahend eelmänguks ja seksi rikastamiseks. Kasutage lelusi koos ja katsetage erinevaid viise, kuidas need teie seksuaalelu parandada võivad. Olge avatud ja valmis proovima uusi asju.

8. Pärast arutage kogemust

Pärast sekslelu kasutamist arutage oma kogemust partneriga. Rääkige, mis teile meeldis ja mis mitte, ning kuidas te saaksite järgmine kord veelgi rohkem nautida. Avatud ja aus tagasiside aitab teil mõlemal paremini mõista üksteise vajadusi ja soove.

Kui olete valmis oma suhtesse sekslelusid tutvustama, külastage ErootikapoodX.ee ja avastage meie lai valik kvaliteetseid ja põnevaid sekslelusid.

Jätke vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga